Intermodaal transport bij Enzerink

Ben je op zoek naar een transportbedrijf die ervoor zorgt dat jouw goederen van A naar B worden getransporteerd, ondanks dat dat niet allemaal met vrachttransport kan? Enzerink regelt ook intermodaal transport door wegtransport te combineren met andere vormen van transport.

Benieuwd wat Enzerink voor jou kan betekenen?

Intermodaal transport

Zijn er meer vervoersmiddelen noodzakelijk, of is het voordeliger om jouw goederen te vervoeren met gebruik van verschillende transportmiddelen? Dan biedt intermodaal transport een oplossing.

Kan intermodaal transport toegepast worden, zoals de combinatie vrachtvervoer met treinvervoer, dan kan dit gunstig zijn in kosten, maar meestal is het ook milieuvriendelijker. Milieuvriendelijk transport, dat is wel waar Enzerink naar streeft. Hebben jullie een transportbehoefte, waarbij intermodaal transport een oplossing biedt, dan regelen we dat graag.

Voor elke transportbehoefte het juiste vervoermiddel

Enzerink heeft een mooie vloot opgebouwd, waarmee wij in vrijwel alle soorten transportbehoefte kunnen voldoen.

Met dit wagenpark en de samenwerking met vaste partners, bieden wij verschillende soorten vrachttransport aan. Ook als de combinatie met andere soorten veroer gewenst is, kun je op Enzerink vertrouwen.

Wij rijden zowel nationaal als internationaal. Dagelijks rijden wij naar Frankrijk, Zwitserland, België en Duitsland.

Intermodaal transport in combinatie met op- en overslag

Intermodaal transport nodig? Enzerink regelt het!

Heb je gewoon goede transport nodig, waarbij afspraak ook echt afspraak is? Heb je bijzondere transportwensen? Enzerink regelt het voor je.

kooiaap transport nodig - neem contact op met Ronald

 • Totaaloplossing in transport en logistiek
  Alles wat je nodig hebt om jouw goederen op hun bestemming te krijgen, onder één dak.
 • Volledige logistieke ontzorging
  Wij nemen logistieke- en transportzorgen van je over, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Wij regelen het, van transport tot overpakken, orderpicking, opslag en overslag.
 • Betrokken en persoonlijk
  Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact.
 • Familiebedrijf sinds 1961
  Je kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en goede service.
 • Afspraak is afspraak
  Bij Enzerink Transport staan wij bekend om het nakomen van afspraken. Wij zijn betrouwbaar en punctueel in al onze diensten.
 • Milieubewuste logistiek
  Wij streven naar duurzaamheid in transport en zetten ons in voor milieubewuste logistieke oplossingen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Van chauffeurstrainingen tot het plannen van efficiënte ritten.
 • Innovatie
  Wij blijven investeren in moderne technologie en innovatieve logistieke oplossingen om jou de meest efficiënte transportoplossingen te bieden.
 • Internationale expertise
  Met jarenlange ervaring in internationaal transport hebben wij kennis van internationale regelgeving en logistieke uitdagingen.