Op- en overslag

Enzerink Transport gaat verder dan alleen transport; wij bieden een volledige logistieke oplossing, met uitgebreide mogelijkheden in op- en overslag. Ons doel is om een verlengstuk te zijn van jullie bedrijf en te zorgen voor een optimaal logistiek proces.

Snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn daarbij belangrijk. Met onze op- en overslagfaciliteiten, kunnen goederen nog efficiënter worden verwerkt en beheerd.

Enzerink Transport heeft twee magazijnen: in Vaassen en Apeldoorn. Met in totaal ruim 10.000m2 op- en overslagcapaciteit en diverse handlingdiensten is alles mogelijk. Of jouw bedrijf nu behoefte heeft aan korte of lange termijn opslag, orderpicking, ompakken, of specifieke voorraadbeheer services, wij staan klaar om jullie logistieke processen te optimaliseren.

Lees verder om meer te ontdekken over onze uitgebreide diensten in op- en overslag, of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Op- en overslagmogelijkheden

Met ons brede scala aan op- en overslagmogelijkheden zorgen wij ervoor dat jouw goederen efficiënt worden verwerkt, zodat jij je kunt focussen op het bedienen van je klanten.

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Opslag/warehousing
  Op zoek naar warehousing oplossingen of tijdelijke opslag van jouw goederen? In ons magazijn zijn jouw goederen in goede handen. Je kunt kiezen voor alleen opslag van goederen, maar ook aanvullende diensten om jouw goederenstroom te verwerken.
 • Orderpicking
  Slechts een deel van de goederen versturen? Enzerink kan vanuit het magazijn zendingen samenstellen door orderpicking.
 • Voorraadbeheer
  Als jouw goederen zijn opgeslagen in ons magazijn, besteed dan ook het voorraadbeheer uit. Door onze logistieke software kan de voorraad exact bijgehouden worden. Zo kunnen wij automatisch een bericht sturen als bepaalde goederen bijna niet meer op voorraad zijn.
 • Ompakken
  Wil je goederen af laten leveren bij de eindklant in ander verpakkingsmateriaal? Bijvoorbeeld jullie eigen dozen? Wat jullie reden ook is, het ompakken van goederen behoort tot de mogelijkheden.
 • Verpakken
  Goederen samenvoegen en verpakken? Dat kan. Enzerink biedt verschillende verpakkingsmogelijkheden.
 • Labellen
  Goederen labellen voordat ze worden opgeslagen in het magazijn? Ook dat is geen probleem en zorgen we voor.

Waarom Enzerink Transport?

 • Totaaloplossing in transport en logistiek
  Alles wat je nodig hebt om jouw goederen op hun bestemming te krijgen, onder één dak.
 • Volledige logistieke ontzorging
  Wij nemen logistieke- en transportzorgen van je over, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Wij regelen het, van transport tot overpakken, orderpicking, opslag en overslag.
 • Betrokken en persoonlijk
  Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact.
 • Familiebedrijf sinds 1961
  Je kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en goede service.
 • Afspraak is afspraak
  Bij Enzerink Transport staan wij bekend om het nakomen van afspraken. Wij zijn betrouwbaar en punctueel in al onze diensten.
 • Milieubewuste logistiek
  Wij streven naar duurzaamheid in transport en zetten ons in voor milieubewuste logistieke oplossingen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Van chauffeurstrainingen tot het plannen van efficiënte ritten.
 • Innovatie
  Wij blijven investeren in moderne technologie en innovatieve logistieke oplossingen om jou de meest efficiënte transportoplossingen te bieden.
 • Internationale expertise
  Met jarenlange ervaring in internationaal transport hebben wij kennis van internationale regelgeving en logistieke uitdagingen.

Het zorgen voor jouw goederen gaat verder dan het transport van A naar B. Daarom biedt Enzerink Transport ook diverse mogelijkheden in opslag en overslag van goederen. Wij helpen jou graag de goederen op een efficiënte manier te verwerken en transporteren.

Wat is jouw uitdaging?