Enzerink Transport is al sinds 1961 gespecialiseerd in transport naar Duitsland. Wij bieden een breed scala aan transportdiensten aan. Enkele losse pallets of een volle vracht, wij regelen het voor je. En zit daar wat meer haast achter? Ook spoedtransport regelen we voor je.

Wat mogen we voor jou naar Duitsland vervoeren?

transport duitsland

Transportroutes Duitsland

Enzerink Transport rijdt dagelijks naar Duitsland.
Onze meest voorkomende routes naar Duitsland zijn:

 • Van Nederland naar Berlijn
 • Van Nederland naar Hamburg
 • Van Nederland naar Frankfurt
 • Van Nederland naar München

Verschillende soorten transport naar Duitsland

Bij Enzerink Transport begrijpen we dat geen twee ladingen hetzelfde zijn, en daarom bieden we aangepaste oplossingen voor elk transport. Of het nu gaat om bijzondere ladingen of grootschalige zendingen, we hebben de expertise en de middelen om jouw goederen veilig en op tijd te leveren.

Kooiaap transport

Voor ladingen die op moeilijk bereikbare plekken gelost moeten worden, bieden wij kooiaap transport. Hierbij wordt jouw lading zorgvuldig gelost met behulp van een meeneemheftruck (kooiaap), waardoor wij ook op locaties zonder losfaciliteiten kunnen afleveren.

Koeltransport (geconditioneerd transport)

Voor goederen die gekoeld moeten blijven tijdens het transport, bieden wij geconditioneerd transport. Onze moderne koelwagens zorgen ervoor dat jouw lading op de juiste temperatuur blijft, of het nu gaat om verse producten, farmaceutische producten of andere gevoelige goederen.

FTL-transport

Als je een volledige lading hebt die snel en rechtstreeks naar de bestemming moet, is ons FTL (Full Truckload)-transport de oplossing. Jouw goederen krijgen de volledige aandacht van begin tot eind.

Pallettransport

Voor een efficiënte en kosteneffectieve verzending van kleine ladingen bieden wij groupage transport. Geen volle vrachtwagen, maar slechts enkele pallets laten transporteren? Wij regelen het voor je.

Enzerink heeft een mooie vloot opgebouwd, waarmee wij in vrijwel alle soorten transport naar Duitsland kunnen voorzien.

In eigen huis hebben wij 28 trekkende eenheden en 28 getrokken eenheden, waaronder:

 • kleptrailers
 • kooiaaptrailers
 • kastentrailers
 • schuifzeil-, schuifdak- en hefdaktrailers
 • Combiwagens
 • Bakwagens tot 3,5 ton
 • Koeltrailers

Al onze vrachtwagens zijn dagelijks onderweg naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Duitsland is een van de landen waar wij het meeste naar vervoeren. Daardoor kunnen we zowel FTL-transport als groupage aanbieden tegen scherpe tarieven.

Speciale wensen? Tijdsdruk, bijzondere goederen, een bepaald budget of niet gebruikelijke bestemmingen? Enzerink Transport is flexibel. Wij kunnen veel!

Naast regulier transport bieden wij aanvullende services, zoals spoedtransport en intermodaal transport.

Hoewel Duitsland onderdeel is van de EU, zijn er uitzonderingen van goederen die niet zomaar naar Duitsland vervoerd mogen worden. Voor bepaalde goederen moet eerst aan toelating aangevraagd worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor planten, voedsel en medicijnen.
Enzerink helpt graag om deze toelatingen te regelen voor het transport naar Duitsland.

Regel mijn transport naar Duitsland

Onze service gaat verder dan alleen internationaal vrachtvervoer. Wij snappen dat het transport cruciaal is voor jouw bedrijf. Enzerink wordt ervaren als een heel servicegericht bedrijf. De kenmerkende sfeer van een het familiebedrijf stroomt door de aderen van Enzerink Transport: “Afspraak is afspraak”, “Niets is onmogelijk” en “Samen uit, samen thuis”, omschrijven onze bedrijfscultuur. Je kunt van ons op aan als je jouw goederen door ons laat transporteren naar Duitsland.

Onze service ervaren?

Anderen over Enzerink Transport

“Enzerink Transport heeft ons geholpen om onze logistieke processen te optimaliseren. Wij kiezen steeds vaker voor Enzerink als wij transport nodig hebben.”

“Enzerink Transport is een flexibel en klantgericht bedrijf. Zij denken altijd mee om de beste oplossing te vinden voor onze uitdagingen in transport.”

“Het fijne aan Enzerink vind ik dat ze alles voor ons regelen. Van opslag van goederen, tot orderpicken en vervoer. Ik kan het loslaten en aan ze toevertrouwen.”