Enzerink Transsport is het transportbedrijf in Vaassen voor verschillende soorten vrachttransport en warehousing. Sinds 1970 is Enzerink Transport gevestigd aan de Talhoutweg in Vaassen, nadat ook Herms Transport onderdeel is geworden van Enzerink Transport.

Niet alleen biedt onze locatie in Vaassen het voordeel van een goede bereikbaarheid, ook bevindt zich aan de Talhoutweg ons magazijn van 5000m2 groot.

Op zoek naar een totaalpartner op het gebied van transport en logistiek? Dan ben je bij Enzerink Transport uit Vaassen aan het juiste adres.

 • opgericht in 1961
 • 54 trekkenden en getrokken eenheden
 • 5000 m2 warehousing
 • xx medewerkers, gemiddeld al xx jaar in dienst
 • ook spoedtransport mogelijk

Transportdiensten vanuit Vaassen

Enzerink Transport is gevestigd aan de Talhoutweg 1 in Vaassen. Vanuit deze locatie zijn onze vrachtwagens snel op weg voor nationaal en internationaal transport, en bieden wij verschillende op- en overslagdiensten.

Direct contact?
Bel: 0578-577777
Mail: info@enzerinktransport.nl

Onze eigen vloot met moderne vrachtwagens rijdt zowel nationaal als internationaal. Dagelijks rijden onze ervaren chauffeurs naar bestemmingen in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland en Frankrijk. Wij staan voor je klaar om jouw goederen in Nederland of elders in Europa af te leveren.

Wij bieden uitgebreide warehouse diensten aan, waaronder opslag, overslag, verpakken, ompakken en orderpicken. Jouw goederen worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen in onze faciliteiten.

Naast regulier transport bieden wij gespecialiseerde diensten, zoals spoedtransport en intermodaal transport. Met spoedtransport zorgen wij voor snelle leveringen wanneer de tijd cruciaal is. Intermodaal transport biedt duurzame oplossingen door verschillende vervoerswijzen te combineren voor efficiëntie en kostenbesparingen.

Uitgebreid wagenpark voor verschillende ladingen

Bij Enzerink Transport begrijpen wij dat geen enkel transport hetzelfde is, en daarom bieden wij aangepaste oplossingen voor elk transport. Of het nu gaat om bijzondere ladingen of grootschalige zendingen, wij hebben de expertise en de middelen om jouw goederen veilig en op tijd te leveren.

Kooiaap transport

Voor ladingen die op moeilijk bereikbare plekken gelost moeten worden, bieden wij kooiaap transport. Hierbij wordt jouw lading zorgvuldig gelost met behulp van een meeneemheftruck (kooiaap), waardoor wij ook op locaties zonder losfaciliteiten kunnen afleveren.

Koeltransport (geconditioneerd transport)

Voor goederen die gekoeld moeten blijven tijdens het transport, bieden wij geconditioneerd transport. Onze moderne koelwagens zorgen ervoor dat jouw lading op de juiste temperatuur blijft, of het nu gaat om verse producten, farmaceutische producten of andere gevoelige goederen.

FTL-transport

Als je een volledige lading hebt die snel en rechtstreeks naar de bestemming moet, is ons FTL (Full Truckload)-transport de oplossing. Jouw goederen krijgen de volledige aandacht van begin tot eind.

Pallettransport

Voor een efficiënte en kosteneffectieve verzending van kleine ladingen bieden wij groupage transport. Geen volle vrachtwagen, maar slechts enkele pallets laten transporteren? Wij regelen het voor je.

Waarom Enzerink Transport?

 • Totaaloplossing in transport en logistiek
  Alles wat je nodig hebt om jouw goederen op hun bestemming te krijgen, onder één dak.
 • Volledige logistieke ontzorging
  Wij nemen logistieke- en transportzorgen van je over, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Wij regelen het, van transport tot overpakken, orderpicking, opslag en overslag.
 • Betrokken en persoonlijk
  Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact.
 • Familiebedrijf sinds 1961
  Je kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en goede service.
 • Afspraak is afspraak
  Bij Enzerink Transport staan wij bekend om het nakomen van afspraken. Wij zijn betrouwbaar en punctueel in al onze diensten.
 • Milieubewuste logistiek
  Wij streven naar duurzaamheid in transport en zetten ons in voor milieubewuste logistieke oplossingen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Van chauffeurstrainingen tot het plannen van efficiënte ritten.
 • Innovatie
  Wij blijven investeren in moderne technologie en innovatieve logistieke oplossingen om jou de meest efficiënte transportoplossingen te bieden.
 • Internationale expertise
  Met jarenlange ervaring in internationaal transport hebben wij kennis van internationale regelgeving en logistieke uitdagingen.

Anderen over transportbedrijf Enzerink uit Vaassen

“Enzerink Transport is een betrouwbare partner die altijd bereid is om te helpen. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking en ervaren de mensen van Enzerink als zeer vriendelijk en meedenkend.”

“Enzerink Transport heeft ons geholpen om onze logistieke processen te optimaliseren. Wij kiezen steeds vaker voor Enzerink als wij transport nodig hebben.”

“Enzerink Transport is een flexibel en klantgericht bedrijf. Zij denken altijd mee om de beste oplossing te vinden voor onze uitdagingen in transport.”

“Het fijne aan Enzerink vind ik dat ze alles voor ons regelen. Van opslag van goederen, tot orderpicken en vervoer. Ik kan het loslaten en aan ze toevertrouwen.”

Bij Enzerink Transport begrijpen wij dat logistiek een cruciale rol speelt in jouw bedrijf. Daarom bieden wij niet alleen transport, maar een totaaloplossing die transport en warehousing combineert. Wij regelen het graag voor je. Neem contact met ons op om jouw logistieke wensen te bespreken of maak gerust even een afspraak om persoonlijk kennis te maken. Daar houden wij van!