Enzerink Transport is al sinds 1961 gespecialiseerd in transport naar België. Wij bieden een breed scala aan transportdiensten aan. Enkele losse pallets of een volle vracht, wij regelen het voor je. En zit daar wat meer haast achter? Ook spoedtransport regelen we voor je.

Wat mogen we voor jou naar België vervoeren?

internationaal transport belgie

Transportroutes België

Enzerink Transport rijdt dagelijks naar België.
Onze meest voorkomende routes naar België zijn:

 • Van Nederland naar Brussel
 • Van Nederland naar Antwerpen
 • Van Nederland naar Gent
 • Van Nederland naar Luik

Verschillende soorten internationaal transport

Met onze vrachtwagens kunnen we vrijwel alles voor je vervoeren. Soorten transport die wij dagelijks uitvoeren:

Kooiaap transport

Voor ladingen die op moeilijk bereikbare plekken gelost moeten worden, bieden wij kooiaap transport. Hierbij wordt jouw lading zorgvuldig gelost met behulp van een meeneemheftruck (kooiaap), waardoor wij ook op locaties zonder losfaciliteiten kunnen afleveren.

Koeltransport (geconditioneerd transport)

Voor goederen die gekoeld moeten blijven tijdens het transport, bieden wij geconditioneerd transport. Onze moderne koelwagens zorgen ervoor dat jouw lading op de juiste temperatuur blijft, of het nu gaat om verse producten, farmaceutische producten of andere gevoelige goederen.

FTL-transport

Als je een volledige lading hebt die snel en rechtstreeks naar de bestemming moet, is ons FTL (Full Truckload)-transport de oplossing. Jouw goederen krijgen de volledige aandacht van begin tot eind.

Pallettransport

Voor een efficiënte en kosteneffectieve verzending van kleine ladingen bieden wij groupage transport. Geen volle vrachtwagen, maar slechts enkele pallets laten transporteren? Wij regelen het voor je.

Enzerink heeft een mooie vloot opgebouwd, waarmee wij in vrijwel alle soorten transport naar België kunnen voorzien.

In eigen huis hebben wij 28 trekkende eenheden en 28 getrokken eenheden, waaronder:

 • kleptrailers
 • kooiaaptrailers
 • kastentrailers
 • schuifzeil-, schuifdak- en hefdaktrailers
 • Combiwagens
 • Bakwagens tot 3,5 ton
 • Koeltrailers

Al onze vrachtwagens zijn dagelijks onderweg naar bestemmingen in binnen- en buitenland. België is een van de landen waar wij het meeste naar vervoeren.

Speciale wensen? Tijdsdruk, bijzondere goederen, een bepaald budget of niet gebruikelijke bestemmingen? Enzerink Transport is flexibel. Wij kunnen veel!

Naast regulier transport bieden wij aanvullende services, zoals spoedtransport en intermodaal transport.

Hoewel België onderdeel is van de EU, zijn er uitzonderingen van goederen die niet zomaar naar België vervoerd mogen worden. Voor bepaalde goederen moet eerst aan toelating aangevraagd worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor planten, voedsel en medicijnen.
Enzerink helpt graag om deze toelatingen te regelen voor het transport naar België.

Transport naar België nodig? Transportbedrijf Enzerink regelt het!

Onze service gaat verder dan alleen internationaal vrachtvervoer. Wij snappen dat het transport cruciaal is voor jouw bedrijf. Enzerink wordt ervaren als een heel servicegericht bedrijf. De kenmerkende sfeer van een het familiebedrijf stroomt door de aderen van Enzerink Transport: “Afspraak is afspraak”, “Niets is onmogelijk” en “Samen uit, samen thuis”, omschrijven onze bedrijfscultuur. Je kunt van ons op aan als je jouw goederen door ons laat transporteren naar België.

Onze service ervaren?

Anderen over Enzerink Transport

“Enzerink Transport heeft ons geholpen om onze logistieke processen te optimaliseren. Wij kiezen steeds vaker voor Enzerink als wij transport nodig hebben.”

“Enzerink Transport is een flexibel en klantgericht bedrijf. Zij denken altijd mee om de beste oplossing te vinden voor onze uitdagingen in transport.”

“Het fijne aan Enzerink vind ik dat ze alles voor ons regelen. Van opslag van goederen, tot orderpicken en vervoer. Ik kan het loslaten en aan ze toevertrouwen.”