Transport

Enzerink Transport is een betrouwbare partner in transport en logistiek. Wij bieden totaaloplossingen in transport en vervoeren zowel nationaal als internationaal: wij vervoeren vrijwel alles door heel Europa; van enkele pallets tot complete vrachten.

Wat ons onderscheidt van andere transportbedrijven? Enzerink Transport is in 1961 opgericht. De kenmerkende sfeer van een familiebedrijf stroomt door de aderen van Enzerink Transport: “Afspraak is afspraak”, “Niets is onmogelijk” en “Samen uit, samen thuis”, omschrijven onze bedrijfscultuur. Je kunt van ons op aan!

Direct transport regelen?

Nationaal en internationaal transport

De kern van Enzerink Transport is nationaal en internationaal transport. Dat doen wij al meer dan 60 jaar. De ervaren chauffeurs van Enzerink rijden dagelijks naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Landen waar wij veel naar vervoeren zijn Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Uiteraard rijden wij ook regelmatig naar andere Europese bestemmingen. Of het nu gaat om het vervoer van kostbare ladingen, goederen met specifieke temperatuureisen, of regulier transport, wij hebben de juiste oplossingen en de ervaring om het transport soepel te laten verlopen.

In eigen huis hebben wij 28 trekkende eenheden en 28 getrokken eenheden, waaronder:

 • Trailers met laadklep
 • Kooiaap trailers
 • Kastentrailers
 • Schuifzeil-, schuifdak- en hefdaktrailers
 • Combiwagens
 • Bakwagens tot 3,5 ton

Voor elke transportbehoefte het juiste vervoermiddel

Enzerink heeft een mooie vloot opgebouwd, waarmee wij in vrijwel alle soorten transportbehoefte kunnen voldoen.

Met dit wagenpark en de samenwerking met vaste partners, bieden wij verschillende soorten vrachttransport aan: van koeltransport tot kooiaaptransport en van FTL-transport tot enkele pallet zendingen.

Speciale wensen? Tijdsdruk, bijzondere goederen, een bepaald budget of niet gebruikelijke bestemmingen? Enzerink Transport is flexibel. Wij kunnen veel!

Naast regulier transport bieden wij aanvullende services, zoals spoedtransport en intermodaal transport.

 • Totaaloplossing in transport en logistiek
  Alles wat je nodig hebt om jouw goederen op hun bestemming te krijgen, onder één dak.
 • Volledige logistieke ontzorging
  Wij nemen logistieke- en transportzorgen van je over, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Wij regelen het, van transport tot overpakken, orderpicking, opslag en overslag.
 • Betrokken en persoonlijk
  Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact.
 • Familiebedrijf sinds 1961
  Je kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en goede service.
 • Afspraak is afspraak
  Bij Enzerink Transport staan wij bekend om het nakomen van afspraken. Wij zijn betrouwbaar en punctueel in al onze diensten.
 • Milieubewuste logistiek
  Wij streven naar duurzaamheid in transport en zetten ons in voor milieubewuste logistieke oplossingen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Van chauffeurstrainingen tot het plannen van efficiënte ritten.
 • Innovatie
  Wij blijven investeren in moderne technologie en innovatieve logistieke oplossingen om jou de meest efficiënte transportoplossingen te bieden.
 • Internationale expertise
  Met jarenlange ervaring in internationaal transport hebben wij kennis van internationale regelgeving en logistieke uitdagingen.

Transport nodig? Transportbedrijf Enzerink regelt het!

Bij Enzerink Transport begrijpen wij dat logistiek een cruciale rol speelt in jouw bedrijf. Daarom bieden wij niet alleen transport, maar een totaaloplossing die transport en warehousing combineert. Wij regelen het graag voor je. Wat kunnen wij voor jou betekenen?