Enzerink Transport kan vrijwel ieder transport in heel Europa te verzorgen, ongeacht de bestemming of de aard van de goederen. Van enkele pallets tot complete vrachten.

Onze service gaat verder dan alleen internationaal vrachtvervoer. Wij snappen dat het transport cruciaal is voor jouw bedrijf en bieden verschillende aanvullende diensten. Niets in onmogelijk.

Wat zijn jouw transportbehoeften? Wij regelen het voor je.

Internationaal transport volgens afspraak

De kern van Enzerink Transport is nationaal en internationaal transport. Dat doen wij al meer dan 60 jaar. De ervaren chauffeurs van Enzerink rijden dagelijks naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Landen waar wij veel naar vervoeren zijn Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Uiteraard rijden wij ook regelmatig naar andere Europese bestemmingen. Of het nu gaat om het vervoer van kostbare ladingen, goederen met specifieke temperatuureisen, of regulier transport, wij hebben de juiste oplossingen en de ervaring om het transport soepel te laten verlopen.

Wat ons onderscheidt van andere transportbedrijven? Enzerink Transport is in 1961 opgericht. De kenmerkende sfeer van een het familiebedrijf stroomt door de aderen van Enzerink Transport: “Afspraak is afspraak”, “Niets is onmogelijk” en “Samen uit, samen thuis”, omschrijven onze bedrijfscultuur. Je kunt van ons op aan!

Enzerink heeft een mooie vloot opgebouwd, waarmee wij in vrijwel alle soorten transport kunnen voorzien.

In eigen huis hebben wij 28 trekkende eenheden en 28 getrokken eenheden, waaronder:

  • kleptrailers
  • kooiaaptrailers
  • kastentrailers
  • schuifzeil-, schuifdak- en hefdaktrailers
  • Combiwagens
  • Bakwagens tot 3,5 ton
  • Koeltrailers

Verschillende soorten internationaal transport

Met onze vrachtwagens kunnen we vrijwel alles voor je vervoeren. Soorten transport die wij dagelijks uitvoeren:

Speciale wensen? Tijdsdruk, bijzondere goederen, een bepaald budget of niet gebruikelijke bestemmingen? Enzerink Transport is flexibel. Wij kunnen veel!

Naast regulier transport bieden wij aanvullende services, zoals spoedtransport en intermodaal transport.

Naast transport, kun je bij Enzerink ook terecht voor verschillende warehouse diensten.

Zoals opslag, overslag, verpakken, ompakken en orderpicken. Jouw goederen worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen in onze faciliteiten.

Internationaal transport nodig? Transportbedrijf Enzerink regelt het!

Bij Enzerink Transport begrijpen wij dat logistiek een cruciale rol speelt in jouw bedrijf. Daarom bieden wij niet alleen transport, maar een totaaloplossing die transport en warehousing combineert. Wij regelen het graag voor je. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neem contact op

Anderen over Enzerink Transport Apeldoorn