Enzerink Transport biedt betrouwbaar nationaal en internationaal transport met aanvullende services als op- en overslag.
Persoonlijk, betrokken, flexibel en altijd goed geregeld. Dat is Enzerink Transport.

Historie

Enzerink Transport is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht in 1961. Het bedrijf werd van vader op zoon overgedragen. In 2008 werd Herms Transport onderdeel van Enzerink en in 2023 is het familiebedrijf overgenomen door Jeroen en Dennis Brouwer.

Historie

Enzerink is uitgegroeid tot een transportbedrijf met een uitgebreid wagenpark. Vanuit Vaassen bij Apeldoorn, vervoeren wij vrijwel alles; van enkele pallets tot complete vrachten. Heb je meer nodig dan betrouwbaar vervoer van A naar B? Ook opslag en overslag, intermodaal transport en spoedtransport zijn diensten van Enzerink Transport.

Naast transport, zoals je dat van een gerenommeerd transportbedrijf kunt verwachten, zijn innovatie en duurzaamheid belangrijke pijlers van Enzerink Transport. Wij willen transport toekomstbestendiger maken door te kiezen voor zuinigere vormen van transport, training van chauffeurs en door te investeren in automatisering.

Daarbij zullen wij nooit de menselijke factor uit het oog verliezen. Persoonlijk contact en betrokkenheid staan voorop bij Enzerink. Je kunt bij ons gewoon je order aanmelden via whatsapp als je dat prettig vindt.

Team

Klanten geven aan graag hun transport en logistiek onder te brengen bij Enzerink Transport vanwege het karakter van het familiebedrijf dat door de aderen van Enzerink Transport stroomt. En dat merk je in de cultuur van het bedrijf. Zakendoen met Enzerink, betekent samenwerken met een team logistiek specialisten waar je op kunt bouwen. “Afspraak is afspraak”, “Niets is onmogelijk” en “Samen uit, samen thuis”, zul je ervaren in de samenwerking.

Bij Enzerink Transport werken 40 medewerkers. Chauffeurs van Enzerink Transport zijn gemiddeld al 18 jaar in dienst en zijn bijna allemaal al jaren op de weg. Doordat de chauffeurs vloeiend Nederlands spreken en de meeste van hen ook vloeiend Engels en Duits praten, kun je erop vertrouwen dat jouw goederen goed overgedragen worden.

Dennis Brouwer

Jeroen Brouwer

Ronald ter Beest

Daphne Rodijk

Enzerink heeft een mooie vloot opgebouwd, waarmee wij aan vrijwel alle transportbehoeften kunnen voldoen. Zijn er specifieke wensen voor het vrachtvervoer van jullie goederen? Neem even contact op.

In eigen huis hebben wij 28 trekkende eenheden en 28 getrokken eenheden, waaronder:

  • kleptrailers
  • kooiaaptrailers
  • kastentrailers
  • schuifzeil-, schuifdak- en hefdaktrailers
  • Combiwagens
  • Bakwagens tot 3,5 ton
  • Koeltrailers

Enzerink Transport vind je aan de Talhoutweg in Vaassen bij Apeldoorn. Vanuit hier zitten wij centraal in Gelderland en rijden wij eenvoudig de snelweg op voor Nederlandse of Europese ritten. Aan de Talhoutweg bevindt zich ook ons 5000m3 grote magazijn, vanwaar wij verschillende warehouse diensten aanbieden. Zoals opslag, overslag, orderpicking en meer.

Meer weten over Enzerink Transport?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk onze verschillende diensten in transport of op- en overslag, of neem contact met ons op.